Illustrasjonsfoto – avvik vil forekomme.

PORSGRUNN VEST TRINN 2

Et sted du kan føle deg hjemme

Fokuset i utviklingen av prosjektet har vært å optimalisere boligenes plassering til tomtens beskaffenhet og solforhold. Vi har ønsket å skape innholdsrike og fleksible boliger for ulike livsfaser.

De 10 nye tomannsboligene er en fortsettelse av utbyggingen fra trinn 1. Erfarne prosjektutviklere i Seltor Bolig og Skien Boligbyggelag har jobbet sammen for å skape et prosjekt som er optimalisert både med tanke på funksjon og utforming.

Illustrasjonsfoto – avvik vil forekomme.

Foto fra trinn 1

Tilpasset solforholdene
Maksimal utnyttelse av solforholdene har vært en klar målsetting. Alle boligene får flere balkonger og/eller terrasser som sikrer både for- og ettermiddagssol. Balkongene får glassrekkverk som gir mest mulig lysinnslipp til rommene innenfor, og gjennomgående stue- og kjøkkenløsning skaper god romfølelse og flotte lysforhold.

Fleksible løsninger
Det er lagt vekt på at boligene skal kunne tilpasses ulike ønsker og behov. For bolig 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25 og 27 er det lagt opp til en valgfri planløsning i boligens første etasje. Noen ønsker kanskje et større gjesterom/soverom 2 og en flott TV-stue/oppholdsrom, mens andre foretrekker 2 soverom og et  kontor i denne etasjen?

Illustrasjonsfoto – avvik vil forekomme.

Illustrasjonsfoto – avvik vil forekomme.

Kvalitet og komfort
Vi har valgt kvaliteter vi vet mange foretrekker og verdsetter. Derfor leverer vi bl.a. vannbåren gulvvarme i stue- og kjøkkenareal i 2. etasje og i oppholdsrom, gang og entre i første etasje på bolig 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25 og 27. Boligene 9A og 9B leveres med vannbåren gulvvarme i entre, stue og kjøkken i første etasje. Våtrom får elektriske varmekabler, og kan derfor styres uavhengig av den vannbårne gulvvarmen.

Alle boligtypene får ekstra himlingshøyde i oppholdsrommene i begge etasjer. Den vil variere fra ca. 2,5 meter og 2,6 meter, avhengig av boligtype og etasje. Vinduerog balkongdører i stue og kjøkken får en overkant høyde på ca. 2,2 meter. Dette bidrar til opplevelsen av god romfølelse.

Hage med privatisering
Det legges opp til at hver andelseier får en eksklusiv bruksrett til et hageareal i tilknytning til inngangspartiet på den ene siden av boligen, og som er en naturlig forlengelse av markterrassen på den andre. I tillegg til de private uteplassene får beboerne tilgang til et hyggelig felles hageområde med lekeapparater og benker, se utomhusplan på side 81.

Parker under tak
Alle boligene får egen biloppstillingsplass under tak. Boligene 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25 og 27 får garasje med elektrisk portåpner. 9B leveres med carport, og 9A får både garasje og carport. Bolig 27, 9A og 9B får separat sportsbod med egen inngang, mens de øvrige boligene får sportsbod i forlengelsen av garasjen.

Kort fortalt:

  • 10 tomannsboliger
  • Størrelser fra 121 m² til 129 m² BRA
  • To eller tre balkonger eller store terrasser
  • Parkering i egen garasje eller carport
  • Vannbåren gulvvarme for god komfort
  • Solskjerming/screens på en del vinduer
  • Alle boligene får 2 bad
  • Hageareal med eksklusiv bruksrett